Fotbollsfest på Movallen

Visst blev de en fotbollsfest i Föne, stor publik å bra spelare på planen å inte minst super Ingemar. Så var ju forza ultra där, Hälsinglands bästa klack. Matchen slutade 7-4 till Ingemars super lag mot Föne IK.

Spiker: Micke Svärd

Domare: Albin Larsson och Hans Olov Jonsson

Ingemars lag:

William Walin Huff, Daniel Eliasson Huff, Magnus Eriksson veteran KIK, Anders Carlström veteran KIK, Filip Brodd Norrala IF, Per Löfgren veteran FIK, MV Mathias Swärd IIK, Anton Eriksson KIK, Alex Mårtensson AIF, Magnus Ferm veteran FIF, Jonathan Andersson YIK, Christoffer våfflan Ericsson Huff, Ted Glaumann veteran FIK, Oscar Jonsson Edsbyn bandy, Emil Wästholt FIF/TIF, Erik Fluff Larsson LBK supporterklubb, Henning Nilsson LIF.

Lagledare: Ingemar

Fotbollsfest på Movallen i Föne! ?
Bengaler & folkfest och en jävla coach seger ??